lauantai 24. elokuuta 2024

Miten ajan voisi pysäyttää

 



Miten ajan voisi pysäyttää? No ei oikein mitenkään, mutta jos voisi niin saisiko tehtyä enemmän asioita vai ei? Syksy on vähitellen tuloillaan ja itse olen edelleen neulonnoissa ja niiden suunnittelussa edelleen roikkumassa kesässä. Tuntuu että jotenkin on vähän jälkijunassa. Silti edelleen ajattelen että kesää on vielä jäljellä, aamut ja illat välillä jo viileitä, illat ehkä enemmän mutta päivisin silti ollut lämmintä. 
Ihka ensimmäisen suunnittelemani ja neulomani topin ohjeen kanssa jäin joksikin aikaa junnaamaan kun oli kirjoittamisen kanssa neule ohjelmassa teknisiä ongelmia. Viimeksi tänään oli pieniä ongelmia ja jouduin uudelleen aloittamaan alusta, mutta hiljaa hyvä tulee niinhän se sanontakin on. 




Nyt elokuussa töiden alettua kesäloman jälkeen on ollut rankkoja viikkoja varsinkin tämä viikko. Tuntuu että heti on alkanut kaikki sairaus kierteet ja joutunut juoksemaan muidenkin edestä mikä verottaa myös vapaa-aikaa. Neulomista jaksaa silti aina ja siitä en luovu vaikka kuinka raskaita työpäivät olisivatkaan olleet. Neulominen on se asia mikä rentouttaa ja saa hyvälle tuulelle ja sen vuoksi kannan mukana aina jotain työtä repussani mukana töissä jos jokin pieni väli taloissa antaisi periksi neulos edes pari kerrosta. Aamuisin olen yleensä tuntia ennen töiden alkua jo paikan päällä työpaikalla sillä kuljen pääosin mieheni kyydillä kun meiltä kulkee todella huonosti bussit aamuisin joita muuten voisin kyllä käyttää. Muutama olisi tuloillaan, tuon minun ensimmäisen topin sekä muutaman vanhemman virkkaus että neulonnan työ jotka ovat enemmän syksyyn. Kyllä se arkikin tästä vähitellen helpottaa ja tasaantuu.


2 kommenttia:

  1. No niinpä, itsellekin tuli vähän hoppu toppien kanssa mutta onneksi niitä voi käyttää kuitenkin syksylläkin. Ja syyskuu on yleisesti ollut vielä aika lämmin kuukausi!

    Onneksi topit eivät myöskään vanhene ja tulee myös ensi vuosikin!

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan voi vielä käyttää vielä syksylläkin. Kyllä näitä lämpimiä päiviä vielä riittää ja hieman viileämmälläkin ilmalla voi topin päälle pukea vaikka neuletakin.

    VastaaPoista

Herkullisista omenoista moneksi

Omenapuu on alku kesästä todella kaunis kun kukkii. Harmin paikka on aina kun kukat yhtäkkiä häviää mutta eipä niitä omenoista muuten lähtis...