sunnuntai 13. elokuuta 2023

Askartelu setti

 



Joskus löytyy aika hyviä kokonaisuuksia vaikka sitten koottuna eri pöydistä. Tässäkin tapauksessa kirja oli eri pöydässä kuin kuin nämä muut askartelutarvikkeet. Välillä mietin kuinka näitä askartelutarvikkeitakin on näin paljon joillakin kirppiksellä myynnissä, ihan uusia avaamattomia paketteja. Onko joku saanut lahjaksi, mutta ei ole ollut tarpeellisia vai tullut ostettua hetken hurmiossa mutta ei olekaan sitten tehnyt niistä mitään ja myy sitten eteenpäin kirppiksellä. Tuleepahan ainakin laitettua tarpeeton kiertoon ja se on toisille taas aarre löytö. 





Askartelu paketteja olisi ollut useampiakin, mutta tyydyin neljään erilaiseen pakettiin. Näissä oli jotain mielenkiintoista omaan silmään vaikken kunnolla pakettien sisältöä nähnytkään. Päällisin puolin vaikutti todella kivoilta. 




Askartelukirja toisesta pöydästä oli mukava lisä askartelupakettien lisäksi. Kirjassa on paljon erilaisia vinkkejä ja ohjeita. Erilaisia virkkaus ja neulontamalleja, huopatöitä, metalliaskarteluja sekä suklaanvalmistusohje. Itseäni kiinnosti saippuan valmistus, olen joskus miettinyt pitäisikö sitä kokeilla. Jotenkin kivoimmalta siinä vaikuttaa eri muottien avulla saippuan muotoilu jos palasaippuoita tekee. 


Avasin paketteja tutkaillen tarkemmin mitä kaikkea kivaa niistä löytyy. Näytän teille myös kuvin mitä kaikkea ne pitääkään sisällään. 



- vihreitä ja valkoisia korttipohjia
- kukkakoristeita
- kuvio papereita 
- kaksi pyöreää koristekuvaa



- erilaisia koristekuvioisia papereita
- 5 kpl pieniä paperipusseja



- muovisia kukkakoristeita
- kukkatarroja


- koristekuvioisia papereita 
- lisää kukkakoristeita
- mini muistilehtiö
- koristenauhoja



- juuttikangas sekä juuttikgasnauha hienolla kirjain koristenauhalla

- pussillinen helmiä


Eikö olekin upeita askartelutarvikkeita? 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...