keskiviikko 16. elokuuta 2023

Paluu arkeen

 





Pidemmän loman jälkeen ottaa oman aikansa palata normaali rytmiin töihin palatessa. Töissä huomaa että moni asia hakee edelleen paikkaansa.  Muuttuvia tekijöitä ilmaantuu vähän väliä ja moni asia saattaa muuttua päivän aikana yhtäkkiä. Tosin nyt ollaan vasta toista viikkoa töissä kesälomien jälkeen ettei voi odottaakaan että kaikki heti loksahtaisi kohdilleen.

Eniten aina harmittaa jättää koiria itsekseen pitkäksi aikaa, onneksi heillä on kuitenkin päivän aikana toisensa ettei ihan yksin tarvitse olla. Pennulla nyt enemmän totuttelua on kun tuli juuri kesän alussa meille, kesä tuli oltua enemmän kotona, opetettua perusasioita ja vietettyä enemmän aikaa ja nyt tuli eteen työpäivän pituinen lovi yhdessä oloon. 

Loman viimeisellä viikolla otin työn alle raivata vaatekaappejani ja tehdä eri pinot vapaa-ajan ja siistimmille työvaatteille. Jotenkin vaan tuntuu aina aamuisin edelleen olevan hankala päättää mitä sitä milloinkin laittaa päällensä. Samaistuuko joku muukin tähän?




Töihin paluun jälkeen on hieman käsityötkin jäänyt junnaamaan. Pari työtä odottaa keskeneräisenä, toinen viimeistelyä ja toinen virkkuukoukkuun tarttumista. Kyllä sekin siitä kunhan tässä pikku hiljaa saadaan arki rytmistä kiinni.





Töihin palattua pääsin taas selailemaan sinne tulevaa Ihana- lehteä josta löytyy mitä ihanampia askartelu ja käsityöideoita. Lisäksi olen suurimman osan ajasta ohjaamassa käsitöitä mikä on itselle mieleistä työtä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...