perjantai 19. tammikuuta 2024

Jujuja



Joissakin muistikirjoissa on sitä jotain kansissa tai sisällössä mikä kiehtoo. Välillä iskee pienenä paheena tuo muistikirjojen kerääminen vaikkei välttämättä tarvitse kovin montaa kerralla, mutta niitä tulee vain silloin tällöin haalittua, mutta ei onneksi kovin usein. Jokin aika sitten kirppiskierrokselta löysin muutamia. Olen myös ajatellut sen niinkin, jos niille kaikille ei löydy itselle tarvetta, niitä voi tarvittaessa antaa myös lahjaksi jollekin.



Jujuja-muistikirja on sisällön perusteella aivan käsityö aiheisiin tarkoitettu. Nimi taas kertoo että sinne on tarkoitus kirjoitella omia jujuja toisin sanoen ideoita. 






Eikös tämä muistikirjoja ole aivan kuin tehty käsityöaiheille? 🤗

Aivan mahtava on ainakin omasta mielestäni. Tosin oli silti jäänyt joksikin aikaa laatikkoon lojumaan mutta nyt päätin tämän ottaa käyttöön käsityö suunnitteluun. Aloitin jo laatimaan itselleni ensimmäistä To do-listaa joiden aiheet pyörineet pitkään mielessäni. Ajattelin että jos näin listojen kirjausten kautta saisi paremmin toteutettua paremmin omia ajatuksia ja suunnitelmia. 




Tähän muistikirjaan on tarkoitus jättää omat käden jälkensä 🤗


Pidätkö sinä muistikirjaa johonkin aiheeseen? Jos pidät niin mihin aiheeseen? 😊





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...