sunnuntai 14. tammikuuta 2024

Sukka-taivas


Ihanan rentouttavaa on neuloa itse kaikenlaista. Aivan ihanaa on myös saada itsekin niitä lahjaksi. Lähes joka Joulu ollaan saatukin muutamia sukkia. Tällä kertaa saatiin hieman enemmän. 

Niissä piilee se ihanuus, oli sukka, pipo, paita tai lapanen, että ne ovat itse tehtyjä. Niihin on nähty vaivaa neuloen eikä juostu äkkiä kauppaan valitsemaan ostoskoriin jokin ensimmäinen sukkaparia. 

















Äitini oli neulonut meille kaikille, miehelleni, minulle ja pojalle, jokaiselle 4 paria sukkia 😊

Hän oli urakoinut syksyn aikana, sillä marraskuussa hänellä oli ollut edessä kaihileikkaus jota ennen hän oli halunnut ennakoida neulomalla valmiiksi.

Neulomisestakin oli hyötyä siinäkin että oli muuta ajateltavaa kun äitiäni jännitti tuo kaihileikkaus.





Kävimme anopin luona Jouluaattona syömässä. Paikalla oli myös mieheni sisko ja veli perheineen. Jouluruoan ja lahjojen jakamisen jälkeen anoppi vielä lopuksi haki kassin josta hän tyhjensi kasan sukkia lattialle ja kehotti jokaista etsimään sopivan kokoisia sukkia, eikä montaa kertaa tarvinnut sanoa kun usea käsi pari kävi kiinni etsimään sopivia sukkia.                                                   Anoppini on myös ahkera neulomaan. 😊


Itse tehdyt vaatteet ovat aina parhaimpia ja varsinkin lahjaksi saatuna 😍




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...