lauantai 19. elokuuta 2023

Brio Kangaspuut



Tämä oli yksi viime viikonlopun kirppislöydöistä. Lapsille tarkoitettu miniversio kangaspuista. Itselleni sen kuitenkin ostin. Paketti kulunut mutta kangaspuita ei kauheasti oltu nähtävästi kauheasti käytetty. Kunnon kangaspuuthan olisi käytännöllisemmät mutta ei meille oikein mahdu isompia joten tyydyin tähän pieneen malliin. 







Alapuolelle rullattuna paketin ilmoittama valmis alkuperäinen raidallinen teos. Tämän lisäksi kokeiltuna oli vain punainen kudontateos. Kangaspuut hyvässä kunnossa. Jäin miettimään kun tässä saa vain pieniä töitä tehtyä, jos vaikka tällä tekisikin esimerkiksi pieniä neliöitä tai useampia pitempiä kaitaleita joita sitten vaikka yhdistäisi toisiinsa.

Aiemmin kerroinkin kuinka haluaisin kokeilla tehdä maton. Tällä saisi tehdä useampia kappaleita yhdistääkseen. No riippuen tietenkin kuinka isoa mattoa on tekemässä. Katsotaanpa kuinka tässä innostuu moisesta. 







2 kommenttia:

  1. Justiin tuossa kesällä pelastin lapsuudenkotini ulkorakennuksesta pienet kangaspuut, joilla lapsena ahkerasti tuli mattoja yms omiin leikkeihin tehtyä. Vielä en ole niitä nyt kokeillut, mutta täytyisi se tehdä. Juurikin olen miettinyt, mitä sellaista niillä voisi tehdä, jota voisi jotenkin sitten käyttääkin.

    VastaaPoista
  2. Itselläni ei lapsena ole ollut kangaspuita, mutta jos nyt saisi kehiteltyä jotain käyttökelpoista sillä. Vielä en ole itsekään kokeillut, on vasta suunnittelu vaiheessa 😊

    VastaaPoista

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...