torstai 28. syyskuuta 2023

Kämmekkäät ja hiuspanta


 On kivaa välillä kikkailla ja suunnitella erilaisista muodoista ja tyyleistä erilaisia  kokonaisuuksia. Kämmekkäissä ja hiuspannassa on koottuna virkattu kukka ja verkkomainen virkkausmuoto. Värit sopii kivasti yhteen ja mustan langan kimalteet antaa kivan säväyksen molempiin. Kukkakuvio muodostuu kukasta ja sen ympärillä olevasta kehyksestä. Tämän poimin eräästä kirjastani jossa on paljon erilaisia virkattuja kuvioita.
Näitäkin tai mitä tahansa kuvioita useita virkkaamalla ja yhdistämällä voi saada aikaan vaikka mitä kivaa. Hiuspannan ja kämmekkäiden lisäksi oli tarkoitus virkata myös kaulaliina, mutta se jäi vielä odottamaan kun aloin näiden jälkeen tekemään toista käsityötä. Ehkä joku toinen päivä sen vielä toteutan.
Hiuspantaan tuli kolme kukkakuviota jotka yhdistin verkkomaisella virkkauksella kuten myös takaosaan pidemmän osan. Verkkomaisella virkkauksellahan voi tehdä isompaa tai pienempää virkkausta.

Kämmekkäät myös verkkomallilla virkatut sekä molempiin yksi kukka ranteen kohdalle yhdistettynä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kummitytön konfirmaatio

  Viime sunnuntaina oli tärkeä päivä kummitytölleni kun hänellä oli konfirmaatio ja pääsi ripille. Se oli myös minulle tärkeä päivä. Siitä p...