sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Pääsiäiseen koristeita



Pääsiäinen lähestyy ja on kiva suunnitella ja tehdä koristeita. Pääsiäiskoristeita voi askarrella ja niitä voi myös neuloa tai virkata eri värisiä koreja, pieniä tai isoja. Pupuja, tipuja, mitä ikinä mieleen tuleekaan.

Aikaisemmin enemmän askartelin, myöhemmin aloin virkata koristeita ja muutamia myös neuloa.



Aika näppärästi ja helposti saa neulottua pupuja. Tarvitsee vain neuloa neliö josta lähtee muotoilee ompelemalla puoleen väliin langalla kolmion josta näppärästi lankaa kiristämällä saa aikaan korvat pupun vartalon jonka jälkeen vartalo takapuolelta ommellaan kiinni. Ennen loppuun asti ompelua täytetään. Mitä isomman neliön neulot sitä isomman pupunkin saat. Tästä pupusta tuli mini versio joka mahtuu mini koreihin. 






Koreja voi virkata kivasti eri värisistä langoista, värikkäistä, yksi värisistä, virkata koristeeksi pitsireunuksen. Koreihin voi laittaa vaikka suklaata tai muuta karkkia ja antaa myös lahjaksi tai jättää koristeeksi. 





Tykkäsin tosi paljon suunnitella ja virkata näitä tipusia. Isommasta tuli aika hassun  vekkulin näköinen, mutta se saakin olla sellainen.



Oletko askarrellut tai neulonut/virkannut jotain pääsiäiskoristeita?


Mielelläni kuulisin niistä 🤗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...