perjantai 31. toukokuuta 2024

Se on kesä nyt

 Tänään oli viimeinen työpäivä jonka jälkeen kurvasin kesälomalle. Kotiin päästyä päätimme extempore lähteä kesän aloitukseksi ajelemaan mökille viikonlopuksi. Onhan tässä helteisiä kesäisiä päiviä ollut jo muutaman viikon ajan, mutta nyt loman alettua se kesäfiilis vasta kunnolla alkoi.Automatka on pitkä, mutta sen arvoinen, että pääsee luonnon keskelle rauhaan. Matkalla on ollut vaihteleva sää, pääosin on kyllä aurinko paistanut, välillä satoi kaatamalla ja ukkonenkin jyrähti pari kertaa aika kovasti kera muutaman salaman välähdyksen.


Kummemmin en ole lomaa suunnitellut sillä miehelläni ei paljoa lomaa ole nyt kesällä, mutta mökkeilyä tietenkin välillä, kotona aion jossain vaiheessa kääntää askartelu ja käsityövälineiden laatikot "nurin" ja järjestellä parempaan järjestykseen. Varmaan suursiivous ikkunanpesuineen suorittaa ja tietenkin mitäpä muutakaan kuin NEULOA ja välillä virkatakin 🤗. Olen jo joitain vaatteita suunnitellut.
Olen tohkeissani näistä minun kesäisistä Lilya-sukista joihin olen kirjoittamassa ohjetta. Ilmoittelen kun ohje on saatavilla Lankajengin sivuilta.


Nyt kun loma alkoi on enemmän aikaa myös neulomiselle ja muille käsitöille. Sormet oikein syyhyää ja tekisi mieli useampaa neuloa samaan aikaan. Mitenköhän saisi itselleen kasvatettua lisää käsiä? 🤔😅Joko teillä on kesäloma alkanut vai pidättekö vasta loppu kesästä? Ja onko paljon suunnitelmia kesälle? 


Oikein ihanaa kesää kaikille! ☀️🤗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogin synttärit

Siitä tulee nyt 3 vuotta täyteen kun aloin kirjoittaa blogia. Alunperin blogini aloittaessani oli Kuvat.fi alustalla, mutta myöhemmin halusi...