sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Viikonlopun kirppistely löytöjä

 


Aina yhtä jännää on käydä kirppiskierroksella. Vaikkei joka kerta välttämättä tartu mukaan mitään on kivaa silti katsella ja tutkia. Tällä kertaa mukaamme lähti myös mieheni isä joka oli vailla pientä kattolamppua. Jokainen löysi vähän jotain. Mieheni löysi itselleen housut ja hänen isänsä löysi kuin löysikin itselleen tarpeisiinsa sopivan kattolampun. Omista löydöistäni kerron ja näytän tarkempia kuvia.



Kaksi eri leimasin settiä joita voi hyödyntää askartelussa mm. vaikka korttien tekemisessä tai muuhun koristeluun. 



Itä-Suomen Taidon Makramee-lehti jossa on hienoja malleja ja ohjeita, seinä-ja ikkunakoristeille, amppeleille, korvakoruille, kasseille ja kukkarolle sekä muita sisustusideoita. Sain joskus noin nelisen vuotta sitten joululahjaksi makramee paketin jossa oli ohje unisiepparille. Pääosin tein sen ohjeen mukaan mutta samalla myös hieman muuntelin sitä oman mielen mukaan. Olisi kiva harjoitella lisää makrameeta tekemään, koska käsitöistä se on jäänyt vähemmälle. Lankoja vaan pitää hankkia sitä varten. 



Aiemmin olen löytänyt ja ostanut kirpparilta kirjan jossa on neulottujen pehmolelujen ohjeita. Yhden mukaan lähdin jo aikaa sitten kokeilemaan ja soveltamaan yhtä ohjetta mutta se jäi kesken ja odottaa jatkamista. Nyt löysinkin virkattujen pehmolelujen kirjan josta löytyy yli 40 eri ohjetta. Jossain vaiheessa aion näille varata aikaa ja kokeilla jotta voisi suunnittella omanlaisia.



Löysinpähän myös siistin lämpimän takin. Kaapistani löytyy kyllä takkeja, osa ehkä jo aika kulahtaneita, mutta niitä aion hyödyntää viemällä ne mökille käyttöön. Siellä ei tarvitse olla niin hehkeitä käytössä kunhan lämmittää kylmällä säällä. Kiva olla vähän valinnan varaa sään ja eri tilanteiden varalta.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikonlopun kirppistely löytöjä

  Aina yhtä jännää on käydä kirppiskierroksella. Vaikkei joka kerta välttämättä tartu mukaan mitään on kivaa silti katsella ja tutkia. Tällä...