lauantai 21. syyskuuta 2024

Winona kämmekkäät ja hiuspanta

 


Aiemmin olen kirjoittanut Winona hiuspannasta. Suunnittelin ja virkkasin pannan jo reilu vuosi sitten mutta nyt viime kuussa kirjoitin niistä myös Lankajengiin ohjeen. Innostuin tuolloin pannasta niin paljon että virkkasin perään kämmekkäät ja mikä hassuinta, ne olivat ensimmäiset suunnittelemani ja tekemäni kämmekkäät ja vielä virkaten, ei neuloen kuten yleensä tehdään. Eli en ollut ennen näitä edes neulonut kämmekkäitä.



Winona kämmekkäät sopivat alku syksyn hieman viileneviin päiviin. Nämä ovat myös kivat esim. syksyn ulkoilma juhliin. Näihin on myös hyvä hyödyntää jämälankoja tai sitten ihan hankkia oman mielen mukaan langat. Kämmekkäitä koristaa samanlainen virkattu kukka kuten Winona pantaa ja muuten koristeellinen verkkokuviomalli. Näiden jälkeen innostuin myös neulomaan kämmekkäät. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Itsellä on välillä kausia jolloin neulon virkkaan pääosin enemmän ja sitten se vaihtuu neulontaan. Nyt on kyllä ollut aika pitkään neulonta kausi meneillään mutta mietin kämmekkäiden ohjetta kirjoittaessa että voi vaikka taas pitkästä aikaa virkata. 

Hiuspanta ja kämmekkäät ovat mahtava setti yhdessä ja Lankajengin sivuilta löytyy ohjeet. 
Käy tsekkaamassa ja nappaa joko itselle tai lahjaksi 🤗



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Winona kämmekkäät ja hiuspanta

  Aiemmin olen kirjoittanut Winona hiuspannasta. Suunnittelin ja virkkasin pannan jo reilu vuosi sitten mutta nyt viime kuussa kirjoitin nii...