maanantai 29. toukokuuta 2023

Virkattuja pussukoita






  Aina kerääntyy pieniä esineitä, meikkejä yms mikä tarvitsee jotain missä niitä säilyttää ja siihen tarkoitukseen on mitä mainioin  pussukka. Erilaisia pussukoita saa näppärästi ja nopeasti virkkaamalla tehtyä. Suunnittele millaisen haluat, onko kuvioita, minkä värisiä lankoja haluat käyttää ja ei kun koukku käteen ja virkkaamaan. 











 




Isoäidinneliöistä saa näppärästi virkattua ja yhdisteltyä erilaisia pussukoita. Itse saa päättää minkä kokoisista neliöistä tekee. Pienemmistäkin neliöistä saa koottua myös isomman pussukan halutessaan, neliöitä vaan on tehtävä aika paljon enemmän.






Voi myös virkata eläinaiheisia, eläimiin liittyviä kuvia tai kuvioita. Yllä olevassa kuvan pussukassa itse yritin hakea lehmä kuviointia sekä samalla yhdistää sydän kuviota.





Kirppiksillä kiertäessä mukaan tarttuu erilaisia käsityökirjoja, lemppareita on olleet ne joissa on erilaisia virkkaus tai neulekuvioita kuten neliöitä, kolmioita + muita malleja. Tässä toteutin popcorn virkkausmallia eri värisillä langoilla. Sopii käsilaukkuun mukaan pieneksi meikkipussiksi.






Pieni sievä pussukka kukkakoristein. Näihin voi lisäillä vaikka minkälaisia koristeita oman mielen mukaan.







Tämä pussukka on muodostunut neljästä punotusta neliöstä. Kahta eri väriä, tässä valkoista ja vihreää pientä liuskaa virkattuna jotka punottu lomittain yhteen muodostaen neliön jonka jälkeen neliöt yhdistetty. 

Näitä pussukoita pääsee tarkemmin katsomaan klikkaamalla vanhan blogini linkkejä jota kautta näkee sivustolta muutakin kunnes saan sieltä postauksia siirrettyä tälle sivustolle. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lanka inventaariota

  Päätin tänään hieman käydä läpi lankavarastojani läpi, minkälaisia lankoja pitää sisällään jotta tiedän suunnitella seuraavia neuletöitä. ...