lauantai 29. heinäkuuta 2023

Käsitöiden aarreaitta



Käsityöthän ovat jo itsessään aikamoinen aarreaitta. Käsitöiden maailmaan kuuluu niin paljon erilaisia tyylilajeja, erilaisia tapoja tehdä, erilaisia lankoja, kankaita... Mielikuvitus on yksi mikä tuottaa sen mikä puikoista, koukusta, neulasta yms syntyy.


Yksi tämän päivän kirppislöydöistäni oli tämä kirja. Tekijän nimeä ei löytynyt, ilmeisemmin useamman tekijän kokoama kirja.





Kirjassa neulomisen ja virkkauksen lisäksi myös kudontaan liittyviä asioita. Itseäni kiinnostaisi tehdä itse oma matto. Sitä jäämme odottamaan innostunko asiasta ja koreileeko kotini lattian myötä myös  blogissa tekenäni maton kuvia. 



Kirjasta löytyy eri vuodenaikoihin liittyviä asioita. Kaikkiahan silti voi tehdä ympäri vuoden jos haluaa vaikkei sitä villapipoa kesällä muuten käyttäisikään.


Nytpä en kerrokaan enkä näytä mitä muuta tänään kirpparireissulta löysimmekään. Pidän pienessä jännityksessä ja ripottelen niitä vähän kerrassaan 😊😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...