maanantai 31. heinäkuuta 2023

Muutama löytö lisää



Lauantain kirppislöydöistä esittelin vain alkuun yhden käsityökirjan. Yleensä olen kaikki esitellyt samassa postauksessa kerralla, nyt päätin poiketa hieman rutiineista ja hieman ripotellen niistä kertoa. Nyt esittelen muutaman löydön lisää, joten katsotaanpa mitä muuta löytyikään....




Pienen laatikollisen mosaiikkipeilin palasia. Ostaessa en vielä ollut miettinyt mihin näitä käyttäisi, mutta myöhemmin pieni idean poikanen jo kehittyi missä käsitöissä/askarteluissa voisi käyttää, mutta pitää vielä tarkemmin ideaa kehitellä ja suunnitella. Eräs asia ollut jo pidempään suunnitteilla, johon olen keräillyt erilaista materiaalia.



Sue Stratford: Neulotut luppakorvat

Tämä kirja oli aivan ihana ja pakko saada. Aiemmin löysin kirppiskierrokselta Zoe Halsteadin kirjoittaman Neulo ja huovuta leluja josta aiemmin olen kertonut ja silloin suunnittelin vuosia sitten aloittamaani, mutta keskeneräiseksi laatikon pohjalle jääneen pehmolelun jatkamista. Vaan toisin kävi, en vielä jatkanut tuota keskeneräistä vaan nappasin Neulo ja huovuta leluja - kirjasta yhden joka on tällä hetkellä työn alla.

Tässä uudemmassa löydössäni Neulotut luppakorvat on enemmän selitetty myös eri tekniikoita. Näiden kirjojen pohjalta kun muutamia harjoittelee niin voi pian jo ihan omankin suunnitella.




Aika kiva löytö oli tämä silitysrauta. Itselläni todella vanha nykyinen, toimii kyllä mutta virtajohto on nähnyt elämää, ei pahasti mutta silti.




Muutamana kesänä peräkkäin on meidän mökillä omenapuu kukkinut todella hyvin että on paljon myös tullut omenaakin. Piirakkaa olen tehnyt omenoista, mutta ollut myös puhetta mehun tekemisestä. Silti kaupoista tai netistä jäänyt katsomatta mehumaijaa. Edes ei ole ennen kirppisreissullakaan törmännyt näihin, mutta tällä kertaa oli jopa 4 pakettia erilaisia. Tämä oli ihmeen hyväkuntoinen ettei varmaa ole paljoa ollut käyttöä. Tosin jotain kohtalon ivaa tässäkin ehkä on kun sattumalta löysimme tämän, ei puissa tänä kesänä juurikaan kukkia ollut eikä ole kuin pari hassua omenaa näkynyt.. Saahan niitä  kuitenkin kaupastakin mutta se ei ole aivan sama asia. 

Jätänpähän tämän taas tähän ja kerron myöhemmin loput löytömme 😉😊




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...