sunnuntai 6. elokuuta 2023

Loput kirppislöydöt



Ihan näin pitkään ei ollut alun perin tarkoitus venyttää näiden loppujen löytöjen esittelyä. Välillä tulee muita asioita eteen niin muuttuu suunnitelmat. Katsotaanpa nyt mitä näistä löytyy...


Ensimmäisessä kuvassa näkyykin askartelukirja Taita ja Puno ihan itse. Tässä oli aika kivoja erilaisia askarteluideoita, mm. origamien taitteluohjeita, helmiaskarteluun, korttien tekemiseen. Kirjan takaa löytyy jännä koristekuori josta löytyi hienoja askartelu papereita.










Eikö olekin upean näköisiä papereita? 😊
Näistä on kiva kehitellä jotain. 





Kivan paidan löysin. Muutaman saman tapaisen olen aiemminkin ostanut. Näissä on se hyvä puoli että menee ihan arkisena vaatteena mutta voi juhlissakin vaikka pitää. 





Jännää on ostaa joskus tällaisia askartelupusseja joista ei aina näe kaikkea mitä pitävät sisällään. Osanhan nyt näkee kun on läpinäkyvä pussi, mutta ei silti ihan kaikkea. Tästä pussista löytyi vaikka mitä.






Oli erilaista ja väristä korulankaa, eri muotoisia ja värisiä paljetteja, piippurassi pussi, raidallista teippiä sekä muutama kukkakoriste.







Löytyipä sieltä vähän jotain muutakin... Joulukoristetta, piparimuotti, muovikukka yms. Pienet jouluiset lampaat ovat varmaan jonkun omin käsin tekemät.




Todella nätti punottu sydänkoriste. Nämä kaksi olivat pussissa irrallaan mutta jäin miettimään onko pienempi sydän alun perin ollut isomman keskellä riippumassa. Tosin vaikkei olisi ollut niin sen voisi siihen silti kiinnittää. Aika hyvin se siihen juuri sopisi.



Eikö vain sopisi? Sillä luulenkin että on saattanut ollakin siinä alun perinkin mutta on irronnut. Kuvassa en ole kiinnittänyt toiseen kiinni, ainoastaan vasta kokeilin kuinka sopisi.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 😊 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...