lauantai 9. syyskuuta 2023

3 x käsityökirjat

 



Tänään käytiin perinteisellä viikonlopun kirppiakierroksella. Tällä kertaa ei paljoa mukaan löytynyt. Ensimmäisessä löysin isommat kangaspuut kuin aiemmin ostamani mutta ne ei näyttänyt olevan kovin hyvässä kunnossa ja siihen nähden hinta oli liian kova joten ne saivat jäädä. Toisella  kirppiksellä pääasiassa ensin etsin tietynlaisia vaatteita löytämättä niitä. Toisekseen etsin aina kirjahyllyistä käsityökirjoja, josta en viime viikolla kuten en nytkään löytänyt juuri mitään mieleistä. Kassalle mennessä katsoin sen läheisyydessä olevaa matalaa hyllykköä tällä kertaa tarkemmin. No siellähän olikin käsityökirjoja muutamia muiden kirjojen ja sarjakuvien seassa. Kolme niistä poimin itselleni matkaan.




Neulestudio:
  
Sisältää 21 erilaista neuletyötä. Pääasiassa useita eri paitojen ohjeita sekä muutamia huivien ohjeita. 





Ann-Mari Nilsson: 
Neulo pipot käsineet sukat! 


Erilaisia kivoja ohjeita neuloa pipoja, kun käsineitä sekä sukkia. Pipo-malleista muutama oli joista tykkäsin kun oli hieman väljempiä malleja kun kovin päämyötäisistä ja kireistä en pidä itse. 




Erilaisia virkkaukseen liittyviä piirros ja värikuvia sisältävä kirja. 

Kaikki aivan mahtavia ja mielenkiintoisia kirjoja ja vielä mahtavampi lisä omaan käsityökirja kokoelmaan. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...