maanantai 25. joulukuuta 2023

Tonza - sukat





Aika vähän on kirjoneuleita tullut neulottua ja halusin kehittää taitoja. En halunnut tehdä ihan täyteen kirjoneuletta joten suunnittelin ne näin. Minulla on tavoitteena kirjoneuletta harjoittelemalla päästä onnistumaan suunnittelemissani neuletöissä paremmin jotka ovat olleet jo pidempään haaveena.


 Sukat ovat koossa 44-45, nämä neuloin miehelleni lahjaksi. Alkuun neuloin 10 cm joustinneuletta  kuvion jonka poimin kirppikseltä löytämästäni Jorid Linvikin kirjoittamasta Suuresta sukkakirjasta. Mietin ensin suunnittelenko itse vielä jonkin kuvion, mutta sitten päätin ainakin alkuun vahvistettua kantapäätä neuloessa neulomaan kantapään kahdella värillä.








Kantapään neulomisen aikana olin päätöksen tehnyt etten näihin sukkiin nyt tällä kertaa tee muuta mutta kantapään lailla neuloin sukkien kärjet raita-kuviolla. 




Viimeisessä kuvassa sukan varsi näyttää muhkeammalta kun on vedetty housun päälle 

Vielä on harjoiteltavaa mutta olen silti tyytyväinen kuinka hyvin nämä onnistui siihen nähden etten paljoa ole kirjineuleita tehnyt aiemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...