lauantai 10. helmikuuta 2024

Löytöjä kirjaston hyllyltä


 


Alku viikosta kun jäin töiden jälkeen odottamaan miestäni joka oli tulossa minua hakemaan, kävelin odotellessa lähellä olevaan lähiö kirjastoon ja mihinkäs siellä? No tietenkin ensimmäisenä käsityökirja hyllyille. Mahtavasti löytyi kirjoja erilaisiin käsitöihin. Neule-, virkkaus-, kirjonta-, puukäsitöihin yms..

Välillä olen käynyt ihmettelemässä kirjoja lainaamatta mitään. Muutamiin vuosiin en ole mitää lainannut. Viimeksi kun lainasin, ne olivat fantasia kirjoja. Jos lukukirjoja luen ja lainaan/ostan, fantasiakirjat ovat minun lemppareita ja toisena tulee dekkarit/salapoliisi-kirjat.




Vicky Twigg- Kääntöneuleet


Todella hyviä ohjeita upeille kolmiulotteisille neule kuvioille. Moni puolisia ideoita ja ohjeita joita voi hyödyntää erilaisiin töihin, isoihin että pieniin.








Kirjassa neuvotaan ja opastetaan kuinka neulotaan käännettäviä pintoja joissa joko pinnat peilautuvat eri värisinä eri puolilla taikka molemmat puolet ovat eri värisinä. 

Olen iloinen että tuli pitkästä aikaa käytyä kirjastosta lainaamassa käsityö kirjoja. Alun perin oli vain tarkoitus ajan kuluksi katsella mutta päätinkin pari kirjaa ihan lainatakin. Eli aivan luitte oikein, tämä kirja ei ollut ainoa vaan tämän lisäksi lainasin kaksi muuta kirjaa. Pidän silti niistä vielä pientä jännitystä yllä ja, kerron niistä myöhemmin lisää 😊


Hyvää viikonlopun jatkoa! 😊








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...