sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Vaikuttaako aika ja paikka

 



Mikä on oikea aika ja paikka käsitöille?  Voiko neuloa tai virkata ihan missä tahansa?  No ei sitä ihan kaikkialla voi välttämättä tehdä mutta joissain määrin eri paikoissa. Itse teen kun vaan on välineet mukana ja on sopivasti aikaa ja sopiva paikka. 

Esimerkiksi itse pidän usein yhtä neuletyötä repussa töissä mukana ja olen neulonut sitä pienilläkin tauoilla kahvin kera kun on ehtinyt. Tauot ei kovin pitkiä ole eikä näin ollen ei saa paljoa aikaseksi mutta se neule tai välillä virkkaustyökin auttaa rentoutumaan vähän varsinkin jos on raskaampi päivä ollut töissä tai muuten. Sillä tavalla saa muutenkin paremmin kokoamaan ajatuksensa ja keskittymään muihinkin asioihin. 




Kotonahan niitä käsitöitä tulee enimmäkseen tehtyä ja on enemmän aikaa niille. Toissa vuonna kävin etäkoulutusta verkon kautta ja siinä sitten välillä jollen muistiinpanoja kirjoitellut neuloin tai virkkasin kuulokkeet päässä kuunnellen kouluttajaa. 

Monesti pakkaan aina lankoja ja välineitä pidemmille automatkoille ja neulon tai virkkaan silloin. Välillä tietenkin maastot ja auton liikkeet saattaa hieman häiritä mutta ei tähän asti ainakaan niin paljoa ettei olisi voinut puikkoja tai koukkua kilkutella.


Kertokaahan missä kaikkialla olette neulonut tai virkannut? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...