sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Haaveilua ja suunnittelua



Tässä on alkanut jo haaveilla kesästä ja suunnitella mitä kaikkea voisi kesäksi neuloa tai virkata vaikka kevätkään kunnolla ole vielä alkanut. On tässä keväisiäkin paljon  miettinyt kun pakkaset on alkanut hellittää ja päivisin välillä ollut lämpötilat plussan puolella. Välillä jotkut päivät olleet silti viileitä ja pilvisiä, mutta silti välillä saattanut jopa aurinko aika hyvin jo osan päivästä lämmittää. Saa miettiä taas mikä voisi olla sopiva pukeutuminen, ettei liikaa kevennä kerralla kun tämä kevääseen vaihtuminen on aina niin salakavala keli. 



Viime vuonna en tainnut mitään kesäistä neuloa mutta virkkasin kaksi hattua. Nyt suunnittelin jos tällä kertaa neuloisin kesäksi jotain isompaa kuten neule toppi tai vaikka tunikan. Paljon tulee näitä suunnitelmia mieleen. 

Taidan silti ensin pitäytyä tässä keväisessä tyylissä vielä hieman vaikka kuinka tuo kesäinen aihe koko ajan kutkuttelee mielessäni. 


ONKO TEILLÄ TULLUT JO KUINKA KESÄISET AIHEET MIELEEN VAIKKA KEVÄT VASTA ALUILLAAN? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...