keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Ihana viikon loma



Ihana viikon loma jota on jo kulunut muutama päivä. Tässä viikon aikana ehtii hyvin levätä ja rentoutua sekä myös tehdä hieman omia rästihommia joita päässyt kertymään. Kävin hieman kaappeja läpi, tyhjensin turhia asioita pois ja järjestelin uudestaan. Vaihdoin kukkasiin mullat sekä laitoin muutamia juurruttamiani kukkia myös ruukkuihin. Ja ennen kaikkea olen pyrkinyt neulomaan keskeneräisiä neuleita valmiiksi. Miten noita kesken eräisiä pääsekään kertymään... No omalla kohdalla pääosin siksi, että kun noita ideoita putkahtelee mieleen, sitä haluaa joitakin heti aloittaa niin käsillä oleva työ saattaa jäädä odottamaan kun iskee hinku aloittaa toista.





Olen todella iloinen, että olen saanut joitakin asioita hoidettua kotona. Rehkiä en aio vaan rentoutua myös lomalla mutta en silti osaa toimettomanakaan istua paikallani, jotain pitää välillä tehdä. 




Yksi keskeneräisistä neuletöistäkin ihan pientä silausta vailla valmis. Harmitti vaan kun tietyn kokoinen pyöröpuikkoni oli hävinnyt tuhkana tuuleen, tai no omilta jäljiltähän se jossain on. Varmaankin jossain liiankin lähellä ettei olevinaan huomaa 😂 Yleensä säilytän omilla paikoillaan, mutta joskus voinut jäädä johonkin pussiin joka ollut esim mökillä mukana tai sitten on jäänyt viime mökkireissulla sinne. No enpähän lähtenyt vielä ostamaan uutta vaan aloin pipoa neulomaan sukkapuikoilla ja hyvinhän nekin asiansa ajaa.


Huono puoli näissä pidemmissä lomissa on, että töihin paluu tuntuu vaikeammalta, itsellä ainakin töihin paluuta edeltävä yönä meinaa sitten millään saada unta. No se 8n sitten sen ajan murhe, nyt otan kaiken tästä lomasta irti ja mietitään sitä sitten lähempänä. 

Muutamia pieniä askareita aioin vielä hoitaa loman aikana ja varsinkin neuloa 😊




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...