torstai 4. huhtikuuta 2024

Kevät villitys


 Välillä on jo kevät tuntunut saapuvan, on ollut aurinkoisia ja lämpöisempiä päiviä, sitten on taas yhtäkkiä satanutkin uudelleen lunta ja tullut pakkaset kuten tällä viikollakin. Paikoin oli kuulemma viime viikonloppuna ollut myös ukkosta joka kuulostaa omituiselta tähän vuoden aikaan, mutta kaikki taitaa olla mahdollista. Itselläni on kevät villitys lähtenyt jo käyntiin ensimmäisistä lämpöasteita muutama viikko sitten. Aloin neulomaan pantoja ja kämmekkäitä. Vielä en silti käyttöön ottanut kun nuo pakkaset iski uudelleen, mutta onpahan valmiina odottamassa käyttöä. 




Kevät villityksessä innostuin neulomaan Novitan Kaksoset langasta ensin pannan ja sen jälkeen myös kämmekkäät ja näille nimeksi tuli tuli Josefina. Vielä hetken perehdyn tässä muutamaan kirjotusohjelmaan ennen kuin alan ohjetta kirjoittamaan. 

Vaikka pakkasta on ollut tänäänkin, päivällä ja vielä illallakin aurinko ihanasti paistanut ja lintujen laulua kuulunut. Se on antanut tässä lisää inspiraatiota seuraavan työn suunnitteluun. Meinasin ensin aloittaa neulomaan toiset kämmekkäät, mutta hetken mietittyäni aloin kallistua enemmän säärystimien puoleen. 

Toinen suunnitelmani olisi neuloa paita. Viime paidasta on todella todella pitkä aika ja nyt voisikin neuloa jonkin kevyen paidan jota voisi vaikka kesälläkin käyttää. 


Oletko sinä alkanut neuloa keväisiä tai jo kesäisiä vaatteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...