sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Lanka inventaariota


 


Päätin tänään hieman käydä läpi lankavarastojani läpi, minkälaisia lankoja pitää sisällään jotta tiedän suunnitella seuraavia neuletöitä. Aika paljonhan noita lankoja on, ei vaan ole niin huomioinut kun lankoja on tullut varastoitua eri laatikoihin ja kaappeihin. Helpottaisi paljon jos saisi johonkin mahtumaan jonkin hyllyn tai kaapin erikseen johon hyllyihin voisi järjestellä materiaalin mukaan langat.

Yllätyin kuinka paljon lankaa on varastoitunut, osa tosin on todella vanhoja joista osa on jäänyt unholaan kaappien kätköihin ostettaessa uutta. 

Tein pientä listausta langoista joita Itselläni on: 


Puuvilla: 2500g

Akryyli : 1850g

Villa : 350g

Sekoitelangat: 1500g

Jämälankakerät: n. 1650g 


En kyllä ole varma meninkö sekaisin välillä ja lisäsinkö joitain lankoja uudelleen johonkin yhteis määrään, mutta kyllä noita vain silti tuntuu olevan. Villa lankoja on viime aikoina enemmän tullut käytettyä niin ei ole niin paljoa jäljellä paitsi jämälangoissa. 




Pidempään on tullut neulottua pipoa, sukkaa, kämmekkäitä ja nyt säärystimiä, kaikkea pientä kuitenkin. Tällä inventaariolla tutkin myös löytyykö tarpeeksi tiettyä lankaa jotta neuloisin isompaa vaatetta. Tarkoitus olisi nyt aloittaa jossain vaiheessa jotain paitaa neulomaan ja lähtökohtana olisi puuvilla. 




Oletko sinä tehnyt lähi aikoina lanka inventaariota? Oletko laskenut paljonko lankaa kätköistäsi löytyy? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...