lauantai 25. toukokuuta 2024

Kirjalöytöjä



Pitkään aikaan en ole kirppiskierroksella löytänyt käsityö kirjoja, mutta tällä viikolla löysin peräti kolme. Kaksi kirjoista neulekirjoja, yksi virkkaukseen.



Sarah Hatton: Neulo monikäyttöiset huivit ja shaalit 


Kirjassa on 22 erilaista tapaa neuloa huiveja ja shaaleja. Vielä en tarkemmin ole ehtinyt kunnolla perehtyä kirjaan mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta ja on todella monipuolisia ja uusia tapoja osa. 



Ann Budd: Uusi villasukkakirja




Kirja sisältää osittain normaalista poikkeavia ohjeita neuloa villasukkia. Löytyy normaalista poikkeavia kantapää ja kärkivennuksia sekä muutenkin erilaisia tapoja neuloa sukkia. Mitä kaikkea uutta opittavaa löytyykään, pitää ottaa selvää. 




Kerry Lord: Veikeät virkatut koirat



Rakastan koiria ja itselläni ollut koiria lapsuudesta asti. Eihän lelut ole sama asia mutta kivahan se olisi yrittää virkata itselle tai lahjaksi toiselle. Aika kivoja malleja ja osa aika veikeällä tavalla tehtyjä. Kirja sisältää peräti 50 eri koirarodun virkkaus mallia.



Oletko sinä virkannut eläimiä? Jos olet niin haluisin kuulla millaisia 😊




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Housuista caprit

 Olisikohan reilu vuosi sitten kun löysin kirppiskierrokselta peräti kolmet hyvät housut josta hehkutinkin yhdessä postauksessani sillä tode...