lauantai 18. toukokuuta 2024

Novitan VirkkauslehtiSain ihanan lahjan äitienpäivänä, kauniin kukan ja Novitan Virkkauslehden. Lehdessä on paljon kivoja ideoita joista saa varmasti inspiraatiota omiin juttuihin. Kesäiset on nyt todella ajankohtaisia ja niitäkin tästä lehdestä todella löytyy. Itsellä välillä vaihdellut välillä virkkauksen ja neulonnan välillä nämä innostukset. Toisen kun aloittaa, jää vähän niin kuin koukkuun ja sitä tekee pitkään. Yhdessä vaiheessa olin aivan koukussa virkkaukseen. Nyt on taas neulonta vimma ja isommat suunnittelut päällä.


Neulonta suunnitelmien lisäksi olen myös kyllä suunnitellut jo aiemmin jotain pientä virkkaus työtäkin kesän ajalle riippuen miten aikaa riittää. 


Oman mekon taikka tunikan haluaisin suunnitella ja mikä kivempaa olisikin jos tekisi neuloen että Virkaten kaksi erilaista. Pitääpä asiaa ihan miettiä ja suunnitella. Nyt on ollut todella kesäisiä ilmoja mikä saa välillä mielikuvituksen ja suunnitelmat lsukkaamaan. Mitä käsitöitä olet suunnitellut kesällä tehtäväksi? Neuloen vai Virkaten? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogin synttärit

Siitä tulee nyt 3 vuotta täyteen kun aloin kirjoittaa blogia. Alunperin blogini aloittaessani oli Kuvat.fi alustalla, mutta myöhemmin halusi...