torstai 9. toukokuuta 2024

Kirppiskierrokselta


 

 Muutamina viime viikkoina ei olekaan löytynyt kirppiskierroksilla juuri mitään. Viime viikonloppuna löytyi jotain pientä kivaa askarteluihin, vähän käsitöihin, kivaa sisustusesinettä ja muutama kiva vaate.Löysin kaksi pientä pussillista nahkakangasta. Toisessa kaksi isompaa harmaata, toisessa vaaleanruskeaa useampi kappale. Ruskean nahkakangas pussi näytti ensin pienemmältä ja että siinä olisi vain muutama pala. Avattuani pussin oli todellisuudessa useampi, osa pienempiä, osa isompia. Kappaleet oli vain pakattu niin tiivisti että näytti pienemmältä määrältä.
Pyöröpuikkoja löysin neljä eri kokoa 3-5. Olisi ollut enemmänkin valikoimaa mutta muutamia noita pienempiä kokoja uupui, muutama hävinnyt varmaan omilta jäljiltäni johonkin, ehkäpä mökille johonkin mukana kuljetettuani tai sitten ihan kotona vaan. Löysin myös puikot kokoa 2.5mm joita itselläni ei vielä omissa varastoissani ollut, mutta nytpä on sitäkin kokoa.Vetoketjuja, pieni askartelupussi sekä paketti jossa muutama pöytätabletti ja muutamia taiteltuja paperivyyhtejä joista saa tehtyä pompomeja.
Yhtä pompomia yritin tehdä, aivan täysin en onnistunut, tosin alussa pääsi paperit levähtämään kun naru irtosi. Paperit sai kyllä hyvin takaisin aseteltua ja taitettua takaisin. Tai sitten ymmärrsin papereiden levittelyn erilleen väärin kun tuntui ettei ihan onnistunut mutta sainpahan jonkinlaisen pompulan aikaan.
Musta toppi hieman roikkuvalla kauluksella. Tällä lähdetään pikkuhiljaa kesää kohti kevyemmällä vaatetuksella.

Tunika/mekko josta en kovin hyvää kuvaa tosin saanut vaikka kuinka eri tavalla pyörittelin ja kääntelin eri kulmissa ja valoissa.Toinen toppi/tunika, normaali kauluksella, muutama kiva nappikoriste olkaimissa. Sorruin taas näihin mustiin vaatteisiin vaikka aiemmin puhunut yrittäväni hieman muutakin väriä saada vaatekaappiini. Minkä sille sitten kuitenkaan mahdat jos muussa värissä ei mieluisia löydy. Viime aikoina kyllä joitain muun värisiäkin olen ostanut ja töissä pääosin käytän välillä muuta kuin mustaa, on harmaata että violettia 😊


Harmiksemme tuli viime viikolla sähköpostiin uutiskirje yhdestä kierroksemme kirppiksestä, että aikovat sulkea paikan ennen tämän kuun loppua. Paikalle kyllä aukeaa ilmeisesti kesän aikana toinen mutta erilainen. Harmittaa nykyisen kirpparin sulkeminen kokonaan, mutta jännityksellä odotan myös millainen uusi mahtaa olla 🤗Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogin synttärit

Siitä tulee nyt 3 vuotta täyteen kun aloin kirjoittaa blogia. Alunperin blogini aloittaessani oli Kuvat.fi alustalla, mutta myöhemmin halusi...