tiistai 11. heinäkuuta 2023

Erilaisia koruja virkkaamalla




Reilu vuosi sitten putkahti idea mieleen kun selailin kirppareilta ostamaani muutamaa käsityökirjaa läpi joissa on paljo erilaisia virkkauskuvioita ja malleja. Mietin että jos noita kuvioita ja malleja voi hyödyntää vaatteissa, laukuissa peitoissa yms. niin samahan niistä olisi ideoida myös koruja yhdistelemällä eri malleja vaikkakin sitten ihan perusmalleja ja kuvioita ja samalla värejä vaihdella. 




 







Näissä voi kivasti viimeistellä koristeilla mm. helmillä kuten tässä sekä kiinnittää lukitukseen koristeeksi jotain kuten tässä sydän. 



Rannekorun kaveriksi voi myös virkata sormuksen. Ensin aioin siihen kiinnittää myös helmen mutta muutin mieleni ja kiinnitin niitin. Aivan yhteen sopivia näin niistä ei tullut mutta tämä onkin minun oma mallini 😊








Sitten toisenlainen rannekoru + sormus. 
Välillä on kiva myös tehdä simppelimpiä versioita ettei kiinnitä koristeita. Joko virkata alusta asti simppeli versio tai käyttää esim. kimalle lankaa tuomaan omanlaista pientä vivahdetta. 








Yllä olevissa kuvissa kaulakoru sekä rannekoru, molemmat popcorn-mallilla virkattuna. Näissä ei ole erillistä lukitusta  tehtynä vaan virkattu ympäriinsä ja, on ihan pujotettava malli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...