torstai 13. heinäkuuta 2023

Matkan varrella tehdyt löydöt




Oltiin reissussa ja matkan varrella pysähdyttiin käymään kaupassa. Olin juuri miehelleni ääneen miettinyt onkohan lähistöllä kirppareita, kun pois ajaessa silmiini osui rakennus jonka näyteikkunoiden yläpuolella luki Kirpputori Tilkkutäkki. Päätimme pikaisesti poiketa sisällä. 


Pääosin hyllyissä oli koriste-esineitä sun muuta tilpehööriä ja rekeissä vaatteita kuten yleensä niissä on. Yhdestä pöydästä bongasin käsityö ja askartelulehtiä sekä tarvikkeita. 



Katsotaanpa mitä pusseista löytyy:


Pussi 1:



Pussista löytyi pino askarteluun sopivia vaahteranlehtiä. Voi käyttää vaikka kortti tai muuhun sellaiseen askarteluun. 



Pussi 2:





- metallirenkaita
- vihreää rautalankaa
- valkoinen puuvillanaru





Pussi 3: 


















- vihreitä pieniä sydämiä
- valkoisia sydämiä
- läpinäkyviä kuulapalloja



Pussi 4:









- pieniä taloja askarteluun 
- nappeja 
- satiini sydämiä
- tekonahkanauhaa
- korttipohjia sydänkuviolla



Aivan mahtavia askarteluun sopivia materiaaleja. Kaikki avaamattomia paketteja, laitettu vain useampia toiseen isompaan pussiin. Huomasin että nämä ovat alun perin Tiimarin myymiä tuotteita. Aikaan pitkään jollain ollut säilössä koska Tiimarihan lopetti 2014. Tuon varmistin netistä koska en ollut varma koska lakkautti toimintansa. Muistelin kyllä ennen tarkistusta että olisi jo pari vuotta aiemmin lopettanut. Voi olla että muistan väärin mutta joka tapauksessa Tiimarin jälkeen ilmestyi Tokmanni. 

Samalla kun tarkistin Tiimarin olemassa olo aikaa ja lopettamista huomasin että Kouvolassa on edelleen Kauppakeskus Valtarissa Tiimari olemassa vaikka muualla ei ole... Sinänsä ihmeellistä kun oli isot jutut aikoinaan uutisissa että meni konkurssiin ja lopetti kokonaan. 




Sinä OSAAT - lehti jossa on askartelu ohjeita mutta myös Dropsin neule ohjeita paljon. 




Taika- lehdessä on enemmän askarteluun liittyviä ohjeita. 

Lehtiäkin pöydässä olisi ollut useampia mutta valitsin vain nuo kaksi niiden joukosta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...