sunnuntai 17. joulukuuta 2023

Kirpparimaailman löytöjä



Pitkästä aikaa ehti ja pääsi uppoutumaan kirppismaailman aarteita tutkailemaan. Muutamia viikkoja ollut niin paljon muuta että tämä viikonloppuinen perinne on jäänyt aivan kokonaan. Välillä tosin on ihan hyvä pitääkin vähän taukoa niin on sitten enemmän mitä odottaa.


Löysin Sisusta neuleilla-kirjan joka pitää sisällään hienoja ja upeita ideoita sisustaa omaa kotiaan. 


Yksi ideoista on koristella neuleilla maljakoita ja purkkeja. Itse olen suunnitellut virkaten purkeille koriteita ja lyhdyille koritekuoseja.



Yllä olevassa kuvassa on kivoja neulekuvioita joista neulottu neliöitä. Neliöistä saa aina hienosti yhdisteltyä halutessa ja tarvittaessa myös jotain isompaa esim. päiväpeitto. Peiton olen tehnut virkaten neliöistä. Seuraavaksi ehkä voisi tehdä vaikka neuloen. Jätetään vielä harkintaan. Tosin jos jonkun idean nappaan tästä kirjasta, kyllä se tulee suunnitteltua omalla tavalla. 







Paperipussiin pakattuna tapetti jämä rullia oli kiva löytö. Aiemminkin olen näitä ostanut ja kerännyt talteen. Näistä saa tarvittaessa askarreltua jotain kivaa ja hienoa. Aiemmin askartelin taitellen pieniä rasioita. 



Paketti jossa on puinen kranssi, serviettipaketti ja kynttilä kruunaamassa setin. 




Kukkakoristekimppu ruukkuineen. Jos ei itse näitä pidä ovat ne ainakin mahtavia lahjaideoita. Jätetään vielä harkintaan pidetäänkö itse vai lähteekö jossain vaiheessa lahjaksi jollekin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Askarrellen hyödyntämistä

Monesti askarrellessa jää ylimääräistä paperia, kartonkia ja yms. Joidenkin mielestä se on roskaa ja ne heitetään pois. Jotkut saattaa jättä...